Κυνήγι Κρυμμένου Αυγού στη Μυτιλήνη

Ημερομηνία εκδήλωσης 13/04/2026

Με παιδικές φωνές και πολύ κέφι γέμισε το Άλσος Τσαμάκια στη Μυτιλήνη την Δευτέρα 13 Απριλίου 2026, στο Κυνήγι Κρυμμένου Αυγού που διοργάνωσαν ο Δήμος Μυτιλήνης, η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Προγράμματος «Βόρειο Αιγαίο» και η Δημοτική Κοινότητα Μυτιλήνης, με την υποστήριξη της Τοπικής Επιτροπής Καθηγητών Γερμανικής Γλώσσας Λέσβου.

Μικροί και μεγάλοι αναζήτησαν τα κρυμμένα αυγά στα μονοπάτια του άλσους, σε μια εορταστική δράση που γνώρισε στα παιδιά ένα αγαπημένο ευρωπαϊκό πασχαλινό έθιμο και χάρισε στις οικογένειες ένα ξέγνοιαστο πρωινό στη φύση.

Η ΕΥΔ Βορείου Αιγαίου επιδιώκει να συναντά τους πολίτες σε εκδηλώσεις με τοπικό χαρακτήρα, εκεί όπου χτυπά η καρδιά της καθημερινής ζωής των νησιών μας.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συνδιοργανωτές, τους εκπαιδευτικούς και κυρίως τα παιδιά και τους γονείς που συμμετείχαν!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο